گام های مهم در طراحی سایت موفق

ساخت وبلاگ

گامهای اولیه طراحی صفحات وب چیست؟

 

طراحی صفحات وب مهارتی اســت که جنبه های فنی ، هنری و نظری فراوانی دارد. جنبه های فنی طراحی وب ســایت بر شیوه های پیاده سازی وب سایت و فن آوری های به کار گرفته شده در آن تمرکز دارد تا وب سایت با سرعت مناسب و کارایی قابل قبول پیاده سازی شود و از امنیت کافی هم برخوردار باشد. در جنبه های هنری هم ملزومات ایجاد یک سایت با جذابیت های بصری بالا و زیبایی ظاهری مورد بحث قرار میگیرد.در جنبه های نظری این مهارت، روش شناســی طراحی وب ســایت مورد بررسی قرار میگیرد که نتیجه آن رسیدن به بهترین روش برای برقراری ارتباط با مخاطب و انتقال پیام، پاســخگویی به نیازهای کاربران و جلب رضایت آنها است.
گامهای اولیه طراحی صفحات وب
برای ایجاد یک وب سایت باید مراحلی را طی نمود تا ضمن تعیین اهداف موردنظر از ایجاد صفحات وب، مســیر رســیدن به این اهداف تا حدی روشن شود.  پس برای طراحی یک وب سایت می توان مواردی از قبیل  : اشکال زدایی و توسعه، پیاده ســازی، آماده سازی و انتشار، تهیه محتوا، تهیه طرح اولیه و نیازسنجی  استفاده کرد و در پایین کاملا شرح داده شده است.
اشکال زدایی و توسعه

پس از درج محتوا در وب سایت و قرار دادن آن بر روی سرور وب لازم اســت میزان تطابق وضعیت ســایت با نیازســنجی اولیه مورد ارزیابی قرار گیرد. ضمن رفع اشکالات موجود در آن که اغلب از خطاهای پیاده سازی ناشی میشود، این تطبیق که با ارزیابی تعداد مخاطبان و نیز بازخوردهای دریافت شــده قابل انجام است به مدیران و طراحان وب سایت کمک میکند برای ایجاد تغییرات در ساختار یا محتوای وب سایت و نیز برنامه ریزی برای طرح های توسعه ای اقدامات لازم را صورت دهند.

پیاده ســازی

تهیه طرح و بازنگری در اجزاء مختلف آن تا رســیدن به نســخه نهایی، طراح وب سایت را وارد مرحلۀ پیاده ســازی یعنی ایجاد وب سایت میکند. در این مرحله پیاده ســازی به پرسشهای زیر پاسخ های مناسبی داده شود: کدامیــک از این ابزارها و فن آوری ها، کارایــی و امنیت موردنظر را با صرف کمترین هزینه به دنبال دارند و در عین حال قابلیت توسعه وب سایت را افزایش میدهند؟ بر اســاس برآورد صورت گرفته در مورد حجم اطلاعات و تعداد کاربران، چه امکانات ســخت افزاری برای راه اندازی وب سایت مورد نیاز است؟ با توجه به طرح وب سایت، پیاده سازی آن با استفاده از چه ابزارها و فن آوری هایی ممکن است؟
آماده سازی و انتشار
پس از پیاده ســازی و درج محتوای صفحات وب سایت می بایست با انتخاب نام دامنه و تهیه فضای میزبان نســبت به آماده ســازی و انتشار وب سایت بر روی سرور وب اقدام نمود.   

تهیه محتوا
هنگامی که وب سایت به مرحله پیاده سازی نزدیک شد باید محتوای درنظر گرفته شده برای وب سایت را در قالب های موردنیاز تهیه و آماده سازی کنید. این محتوا میتواند شامل موارد زیر باشد: متن: شامل صفحات وب حاوی نوشته یا اسناد متنی قابل دانلود مالتی مدیــا: مجموعه ای از تصاویر یــا فایل های صوتی ـ تصویری مرتبط بــا مطالب، عکس هایی ازمحصولات، تبلیغات و... فایلهای اجرایی: شامل فایل برنامه های قابل دانلود، افزونه های موردنیاز مرورگر و ...

تبلیغات درون متنی/

اگر تمایل دارید برای شرکت خود اقدام به طراحی سایت کنید پیشنهاد می کنم ابتدا مقالات مربوط به تفاوت طراحی سایت شرکتی و طراحی سایت فروشگاهی را مطالعه کنید. من به شما پیشنهاد می کنم خدمات طراحی سایت پیام آوا را برای این کار نگاه کنید. شرکت پیام آوا بهترین و با کیفیت ترین خدمات طراحی سایت را در قالب طراحی سایت ارزان و مقرون به صرفه به شما ارائه می کند.

تبلیغات درون متنی


تهیه طرح اولیه
بخشهای اصلی و فرعی وب ســایت را مشــخص کنید. بخشهای اصلی، اهداف وب ســایت را محقق میکننــد و بخش های فرعی به منظور جلب نظر مخاطبان، خدمــات جذابی را ارایه میدهند.برای نمونه در وب سایت یک شرکت رایانه ای، اطلاع رسانی مورد توانایی ها، خدمات و پروژه های شرکت بخش اصلی محســوب میشود اما میتوان برای جلب نظر مشــتریان، یک بخش فرعی را برای دانلود نرم افزارهای پرکاربرد درنظر گرفت. ســاختار سایت را طراحی نمایید. این ســاختار باید ارتباط میان صفحات مختلف و روشهای موجود در پیمایش وب سایت را به گونه ای مشخص نماید که دسترسی به بخشهای گوناگون با سرعت و بدون ایجاد ســردرگمی برای کاربران انجام شــود. در مورد روش جستجوی اطلاعات درون وب سایت، تصمیم گیری کنید. اجزاء تشــکیل دهنده وب ســایت را مشــخص نمایید. این اجزاء در مورد وب سایتهای ساده،همان صفحات حاوی اطلاعات هســتند اما در وب ســایت های پیچیده تر شامل سرویس های قابل ارایه می باشــند. برای نمونه باید مشخص کنید که آیا وب سایت شما امکان ثبت نام کاربران و ارایه خدمات پست الکترونیک به آنها را فراهم میکند یا خیر. پس از کسب شناخت کافی از اهداف ایجاد وب سایت باید طرحی را آماده کنید که موارد زیر را شامل شود. مکتوب نمودن این موارد به شما کمک میکند بر اساس شناخت به دست آمده از اهداف وب سایت، برای طراحی وب سایت یک گام عملی دیگر بردارید. در انتهای این مرحله مهم، باید تصویری کلـــی از نقشه وب سایت در ذهن شما شکـل بگیرد تا به تدریج آن را مکتوب و تکمیل نموده و به این ترتیب وارد مرحله تهیه محتوا شوید.

نیازسنجی
در نیاز سنجی باید هدف از ایجاد وب سایت مشخص کنید که چیست. برای رسیدن به این شناخت، اغلب اوقات لازم است با سفارش دهنده وب سایت یا افراد مطلعی که توسط وی معرفی میشود مصاحبه صورت گیرد تا پاسخ روشنی برای پرسشهای زیر به دست آید:
آیا وب سایت در زمره پایگاه های اینترنتی کوچک با کاربران محدود قرار میگیرد یا به دلیل ماهیت آن، مورد استفاده تعداد زیادی از مخاطبان واقع میشــود ؟ آیا بیشتر بر جنبه اطلاع رسانی تأکید دارد یا جنبه های دیگری مانند فروش کالا و خدمات، سرگرمی، به اشتراک گذاری نظرات کاربران و ... موردنظر است. مخاطبان وب سایت چه افرادی هستند و چه ویژگیهایی دارند؟ آیا مراجعه کنندگان به وب سایت،مخاطبان عمومی هســتند یا قشر خاصی مانند دانشجویان، دانش آموزان، کارمندان یک اداره، کودکان و ... کاربران اصلی وب سایت را تشکیل میدهند. برآورد اولیه از تعداد مخاطبان ســایت و حجم اطلاعات چه میزان است؟ وب سایت جزو کدام دسته از پایگاههای اینترنتی قرار میگیرد؟ برای مثال  وب سایت یک شــرکت تجاری احتمالا در بدو تأسیس بازدیدکننده چندانی نخواهد داشــت اما وب سایتی که برای اطلاع رسانی در مورد نمرات دانش آموزان یک دبیرستان ایجاد میشود قطعا با انبوهی از مراجعه کنندگان مواجه میشود.

 

هشت مرحله مهم در طراحی سایت

طراحی و در واقع ساخت و ایجاد یک وب سایت مراحل بسیاری را شامل می شود که هر یک از این مراحل به صورت موازی از اهمیت ویژه ای برخوردارند. به بیان ساده تر مراحل ایجاد و طراحی یک وب سایت به صورت حلقه های زنجیر به یکدیگر متصلند و ضعف و یا نبود یک حلقه می تواند بر روی کیفیت یک وب سایت تاثیر بسیاری داشته باشد . کلیه مراحل ساخت یک وب سایت باید به صورت برنامه ریزی شده ، هدفمند و گام به گام پیش رود تا در نهایت به نتیجه ای مطلوب برسد. شاید خواندن مطالب زیر با توجه به ترتیب آنها بتواند در تعیین برنامه و هدف شما در ساخت یک وب سایت تاثیر گذار باشد.

مرحله اول : اهداف و استراتژی وب سایت

ابتدایی ترین گام در طراحی یک وب سایت بررسی و تعیین اهداف ، سیاست و استراتژی وب سایت شما در نحوه معرفی و ارائه خدمات ، نوع و نیاز مخاطبان ، امتیازات رقابتی ،نحوه ارتباط با مخاطبان و … می باشد. بررسی و مطالعه دقیق در این مرحله می تواند در بازدهی و بهره وری وب سایت و تبلیغات شما بسیار تعیین کننده و سودمند باشد . برای تعیین اهداف و استراتژی وب سایت تان موارد زیر را مدنظر قرار دهید :

  • هشت مرحله مهم در طراحی وب سایت
  • هدف شما از داشتن وب سایت
  • نوع مخاطبان
  • نوع خدمات
  • تحلیل خواسته های مخاطبان
  • فضای رقابتی و ویژگیهای رقابتی

مرحله دوم : محتوا

بدون شک محتوا و مطالب درون وب سایت شما مهمترین قسمت وب سایت شما را تشکیل میدهند.با توجه به اهداف ، نوع مخاطبان و … اطلاعات موجود در وب سایت شما باید به روشنی گویای نوع فعالیت و خدمات شما باشد.ارائه اطلاعات علمی ، ساده ، گویا و همراه با استفاده از نگارش مناسب در ارتباط با نوع فعالیت و محصولات و یا خدمات شما می تواند تمامی نیازهای مخاطبان رابر طرف نماید و انها را در استفاده از خدمات و یا محصولات شما ترقیب و متقاعد کند.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تبلیغات میان متنی

برای خرید محصولات تخصصی نیاز دارید که از یک مرجع کاملا متخصص مشاوره بگیرید. هموطنان ایرانی می توانند انواع جک برقی و قیمت جک برقی را در سایت  قائم الکترونیک دنبال کنند. / انواع دوربین مداربسته و نماترموود و تجهیزات شبکه را نیز دیگر محصولات شرکت قائم است.

همچنین می توانید کرکره برقی و قیمت کرکره برقی را در وبسایت قائم الکترونیک و از کارشناسان این شرکت استعلام کنید. ما 24 ساعت شبانه روز آماده خدمت به شما عزیزان هستیم.

تبلیغات میان متنی

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

مرحله سوم : طبقه بندی اطلاعات ، چینش محتویات ، نوع نگارش و دسترسی وب سایت,

پس از مرحله انتخاب و تعیین اهداف ، استراتژی و سیاست وب سایت و محتوای وب سایت نحوه در دسترس قرار دادن و ارائه اطلاعات در اولویت سوم قرار دارد.تصور کنید که شما ارائه دهنده خدمات خاصی هستید و یا شاید مخاطبان شما آشنایی کامل با خدمات و یا محصولات شما ندارند؟ در این حالت وظیفه شما ارائه توضیحات لازم و کافی و همچنین برطرف کردن ابهامات و سوالات احتمالی و متداول است. دو حالت برای ایجاد ابهام و عدم پاسخ به مخاطب وجود دارد.

  • • وجود نداشتن و یا مبهم بودن اطلاعات.
  • • در دسترس نبودن و عدم هدایت صحیح مخاطب برای کسب اطلاعات.

این نکته بسیار مهم است که بدانید اگر مخاطب ابهام و یا سوال بدون جوابی در مورد خدمات و یا محصولات شما داشته باشد ، بدنبال منابع دیگری برای پاسخ دادن به سوالات خود و رفع ابهام می گردد و این یعنی از دست دادن مخاطب.

مرحله چهارم : گرافیک وب سایت

یکی از مهمترین و کلیدی ترین نکات در یک وب سایت گرافیک وب سایت است.با توجه به فضای رقابتی و شلوغ دنیای وب جلب توجه مخاطب در مرحله ابتدائی قرار دارد. تصور کنید که قصد دیدن یک وب سایت را دارید که از نظر زمان بار گذاری و یا بالا آمدن بسیار کند و از نظر نمای ظاهری نکته ای برای جلب توجه شما ندارد هر چند که شاید مطالب بسیار مفید و یا خدمات بسیار خوبی ارائه دهد.در اکثر موارد شما این وب سایت را خواهید بست و به سراغ وب سایت دیگری خواهید رفت. با توجه به مطالعات و تجربیات ما در زمینه طراحی و توسعه وب ، بر این اعتقادیم که رعایت اصل ” خلاقیت همراه با سادگی ” می تواند فضایی بسیار زیبا و کارآمد در وب سایت شما ایجاد کند.در این راه انتخاب رنگها و طرح های مناسب با فضای کاری شما بسیار تعیین کننده است. ذکر این نکته بسیار مهم است که گرافیک وب شاخه ای جدا از گرافیک چاپ است و طراحی در وب اصول و استانداردهای مختص به خود دارد.

مرحله پنجم : رعایت استانداردها در طراحی

استانداردها کمک می کنند تا مطمئن شویم که تمام افراد به اطلاعاتی که ما تامین میکنیم دسترسی دارند و همواره توسعه وب را سریعتر و لذت بخشترمی کند. استانداردها کمک می کنند که وب سایت شما در تمامی مرورگرها به صورت یکسان نمایش داده شوند ، توسعه آنها راحتتر انجام گیرد ، توسط موتورهای جستجو دقیقتر و سریعتر رتبه بندی و تحلیل شوند و ….

مرحله ششم : مدیریت وب سایت

امروزه وب سایتهای داینامیک و پویا سهم عمده ای از دنیای وب را تشکیل میدهند. این وب سایتها با استفاده از زبانهای برنامه نویسی و بانکهای اطلاعاتی به وجود می آیند و حرکت می کنند. با توجه به گستردگی زبانهای برنامه نویسی تحت وب ، عناصر : علم روز ، تجربه و خلاقیت در استفاده از زبانها و بانکهای اطلاعات نقش تعیین کننده ای در بازدهی و بهره وری وب سایت شما دارد .در وب سایتهای داینامیک بخشی با عنوان مدیریت وب سایت ، برای مدیریت ( بروزرسانی ، ویرایش و … ) اجزاء و مطالب وب سایت در اختیار شما قرار میگیرد. سادگی در نحوه استفاده ، امکانات و امنیت از نکات مهم در مدیریت وب سایت هستند. این بخش توسط مخاطبان عادی وب سایت شما غیر قابل رویت می باشد و در عین حال قسمت اصلی تشکیل دهنده وب سایت های داینامیک است.

وب سایت داینامیک و استاتیک چیست ؟

می توان وب سایت ها را با توجه به نحوه در دسترس قرار دادن اطلاعات ، مدیریت و یا ویرایش اطلاعات به دو گروه استاتیک و داینامیک تقسیم بندی نمود. در تصور عامیانه ” داینامیک ” به وب سایتهایی گفته می شود که دارای تصاویر و یا اجزاء متحرک هستند و وب سایت های “استاتیک” دارای فضایی غیر متحرک !؟ بر خلاف تصور عامیانه ، تفاوت وب سایتهای داینامیک و استاتیک در توانایی و یا عدم توانایی در مدیریت ، ویرایش و بروز رسانی محتویات وب سایت خلاصه میشود. به این معنی که در وب سایتهای استاتیک مطالب و محتویات غیر قابل ویرایش و تغییر هستند و در وب سایتهای داینامیک قابلیت مدیریت مطالب ، محتویات و اجزاء ، به صورت انلاین وجود دارد.

مرحله هفتم : بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجو SEO

برای کسب رتبه بهتر و کسب مخاطبان بیشتر به صورت هدفمند ( کسب مخاطبانی که واقعا به دنبال خدمات ما هستند ) از موتورهای جستجو ، بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجو امری لازم و ضروریست ، بهینه سازی وب سایت یک شاخه جدا از طراحی وب سایت نیست و طراحان وب باید راههای بهینه سازی وب سایتها را برای موتورهای جستجو به خوبی بدانند و در طول طراحی و کد نویسی یک وب سایت رعایت کنند. بوسیله بهینه سازی سایت موتورهای جستجو ،راحتتر ، سریعتر و دقیقتر وب سایت ما را بررسی می کنند .برای بهینه سازی که امروزه شاخه ای از فعالیتهای تحت وب است و به صورت آکادمیک در دانشگاه های معتبر دنیا آموزش داده می شود روشهای متفاوتی وجود دارد.گاهی عدم آگاهی و یا استفاده نا مناسب از این تکنیکها باعث نتایج معکوس می شود.به این معنا که موتورهای جستجو وب سایت شما را تحریم می کنند. بنابراین انتخاب روش صحیح و استاندارد بسیار مهم است

این نکته بسیار مهم است که بخش عمده ای از بازدید کنندگان شما به دلیل مطالب مفید ، طراحی مناسب ، و خدمات خوب شما ، به وب سایت شما می آیند و تمامی موارد در مورد یک وب سایت به صورت زنجیره ای به یکدیگر پیوسته اند و شاید ضعف یکی از حلقه های این زنجیر باعث عدم بهره وری وب سایت شما باشد. اینکه تکنیکهای بهینه سازی به چه روش و ترتیبی اعمال شود ، در جایگیری و رتبه بندی شما در موتورهای جستجو بسیار تایین کننده است. پروسه منطقی و استاندارد زیر می تواند بسیار مفید باشد :

  • • استاندارد سازی کدهای HTML ، CSS و .. در وب سایت شما
  • • ایجاد ساختار مناسب در وب سایت برای سهولت دسترسی موتورهای جستجو به وب سایت شما
  • • بررسی رقبای شما
  • • بررسی کلمات کلیدی مرتبط با محتوای وب سایت شما
  • • بهینه سازی متون وب سایت شما
  • • ایجاد لینکهای مناسب و مرتبط با وب سایت شما برای افزایش PageRank و رتبه در موتورهای جستجو
  • • تبلیغات هدفمند

مرحله هشتم : تبلیغات

حال تصور کنید که وب سایتی بسیار زیبا همراه با مطالب بسیار مفید و کاربر پسندی دارید . کاربران چگونه می توانند وب سایت شما را پیدا کنند و به آن دسترسی پیدا کنند؟ یکی از مهمترین مسائل در کسب موفقیت و بازدهی یک وب سایت تبلیغات مناسب و هدفمند آن وب سایت است.این نکته را دوباره بیان می کنیم که تبلیغات باید به صورت هدفمند صورت گیرد و استفاده از تکنیکهای غیر استاندارد برای تبلیغات می تواند نتیجه معکوس داشته باشد.

سخن پایانی

بازاریابی و تبلیغات به رکن اساسی جامعه امروز ما تبدیل شده است. سئو و بهینه سازی سایت برای موتورهای جست و جو و همچنین تبلیغات گوگل ادوردز از جمله مهمترین روش ها برای بیشتر دیده شدن سایت شما به حساب می آید. شرکت پیام آوا خدمات طراحی سایت تهران و سئو را با مناسب ترین قیمت به شما ارائه می دهد.

 

طراحی سایت / سئو سایت / تبلیغات گوگل...
ما را در سایت طراحی سایت / سئو سایت / تبلیغات گوگل دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : بودای نهان بازدید : 264 تاريخ : چهارشنبه 11 دی 1398 ساعت: 14:19